School Research Paper for Culinary School

  • Estado Completado
  • Presupuesto ₱1200 - ₱10000 PHP
  • Total de ofertas 7

Descripción del proyecto

Research Paper for School Culinary Arts

Topic: BUTCHERING AND MEAT PREPARATION

Format: Microsoft Word Document

Due Date: Monday, 21 Nov 2016

Pictures: Must have pictures and illustrations; videos are a plus but not required.

Content:

1. History of butchering / eating meet

2. Different meat cuts – example, different cuts of chicken, pork and beef steak

3. Important kitchen tools and utensils for butchering/ meat preparation

4. How to butcher/ prepare for storage and cooking - prefer step by step guide

a. FISH

b. CHICKEN/ POULTRY

c. PIG / PORK

d. COW / BEEF

e. SHEEP/ LAMB

5. List of references – such as websites, blogs, articles

Obtén cotizaciones gratis para un proyecto como este
Completado por:
Habilidades necesarias

¿Buscas ganar algo de dinero?

  • Fija tu plazo y presupuesto
  • Describe tu propuesta
  • Recibes pagos por tu trabajo

Contrata Freelancers que también oferten en este proyecto

    • Forbes
    • The New York Times
    • Time
    • Wall Street Journal
    • Times Online